Over Leidapharm

In 1914 werd de Naamloze Vennootschap Sociëteit voor Chemische Industrie te Katwijk opgericht, die zich bezighield met het extraheren van cacaoboterpulp om daaruit coffeïne en theobromine te winnen.

Zo is het oorspronkelijk allemaal begonnen voor Leidapharm, bijna 100 jaar geleden in Katwijk. Inmiddels is Leidapharm gevestigd in Leiden en onderdeel van een grote farmaceutische multinational, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van generieke geneesmiddelen en zelfzorgproducten.

Een generiek product is een product dat dezelfde werkzame stof bevat als het oorspronkelijk op de markt gebrachte merkproduct, maar dat tegen lagere kosten geproduceerd en op de markt gebracht kan worden.

Over Leidapharm

Leidapharm al bijna 100 jaar actief in de productie van generieke geneesmiddelen en zelfzorgproducten.
Producten met dezelfde werkzame stof als de oorspronkelijke merkproducten.

Leidapharm Onderscheidend Huismerk
 • Ons assortiment

  Leidapharm onderscheidt zich als huismerk in zelfzorgproducten door een hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijsstelling.

  geneesmiddelen gezondheidsproducten medische hulpmiddelen
  Keelzuigtabletten citroen/honing, verzachtend voor de keel.

  Nieuwe producten

  Regelmatig worden er onder het Leidapharm huismerk nieuwe producten geïntroduceerd, zoals de Ibuprofen Liquidcaps van 200mg bij lichte tot matige pijn. Zo zorgen we voor een ruim en onderscheidend assortiment zelfzorgartikelen.